Katás BT tagja vagy?
Megszüntetnéd vagy vagy átalakítanád?
Jó helyen jársz.
Katás BT-k megszüntetésébén és adózási mód váltásban sokéves tapasztalattal rendelkező könyvelőiroda ésszerződött könyvvizsgáló partnere segít Neked szakszerűen és hatékonyan megoldani a problémádat.

Miben segíthetünk Neked?

Szolgáltatásaink
Hirtelen kormányzati döntéssel a Betéti Társaságokat kizárták a KATÁból. Vagy meg kell szüntetni a céget, vagy másik adózási módra kell áttérni és úgy működni szeptembertől. Mindkét folyamat komplex adminisztrációt igényel. Érdemes gyakorlott specialistához fordulni ezekkel a folyamatokkal. Jelentkezz minél hamarabb, mert mindenkinek véges a kapacitása, és szűkös a határidő.
Katás Bt megszüntetése
Ha a tevékenységet nem lehet vagy nem éri meg folytatni akkor meg kell szüntetni a céget. Ennek folyamán számos adminisztratív feladatot kell elvégezni, és a megfelelő dokumentumokat elektronikus úton be kell küldeni a NAV és a cégbíróság felé.
Konzultáció
A cég tevékenységét felmérjük számviteli és adózási szempontok szerint, majd ezt követően együtt megkeressük az optimális vállalkozási formát és adózási módot.
Adminisztráció egyszerűsítés
A tovább működő vállalkozások számára segítünk az adminisztráció egyszerűbbé tételében, a könyvelővel való munkakapcsolat optimalizálásában is.
Katás Bt átalakítása
A betéti társaságot számára új adónemet kell választani és végig kell vinni az ehhez szükséges adminisztratív folyamatot.
Könyvvizsgálat
Cégek adónem váltásakor kötelező könyvvizsgálatot végezni.Szerződött partnereink elkészítik a szükséges dokumentációt.
Könyvelés és bérszámfejtés
Az átalakított cégek számára folyamatos könyvelés és bérszámfejtési szolgáltatást is nyújtunk.
Építőelemeink
  • Prémium KKV Könyvvizsgálat és Könyvvizsgálati Tanácsadás
    A KKV szektor elsőszámú könyvvizsgálójaként kiemelkedő minőségű könyvvizsgálati és számviteli szolgáltatásaink során valódi értéket teremtünk, üzleti eredmények által.
  • KKV-k pénzügyi szakértői vagyunk
    Prémium színvonalú szolgáltatásokat nyújtunk pénzügyi, könyvviteli, könyvvizsgálati és gazdasági tanácsadás területén. A vállalkozásokat egészként kezeljük, mivel meggyőződésünk, hogy valódi siker csak valamennyi üzleti terület összefogásával érhető el.
  • Minden helyzetre találunk megoldást
    Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink problémájára keressünk hatékony megoldásokat, legyen szó könyvvizsgálat mellett pénzügyi és adótanácsadásról, komplex hozzáállással támogatjuk ügyfeleink minden felmerülő kérdését, melyeket eredményes megoldással zárunk.
Erősségek
Könyvelés
Könyvizsgálat
Kreativitás
Konzultáció
Elemzés és optimalizálás
Segíthetünk?
200 Elégedett ügyfél
60 könyvvizsgálat évente
250 konzultáció
1000000 Elemzett adat
Kapcsolat
Elérhetőség
Budapest, nomád helyek
Telefon
+36 30 4660799
Email
gabor.tamas@mastermindclub.hu
Copyright © Blox Themes - All Rights Reserved