Könyvelés 3.0 Workshop - Új lehetőségek
A gazdaság újraindul, a könyvelés megy tovább. De valami megváltozott, hirtelen egész más lett a könyvelés. Új lehetőségek, akár tízsszer gyorsabb könyvelés. Érdekel? JELENTKEZZ MOST, HOGY BIZTOS LEGYEN A HELYED!
Hogy dolgoznak a 3.0-ás könyvelők? · A legjobb módszerek · Egyszerű megoldások · Azoktól akik már áttértek az új módszerekre
Könyvelés 3.0 Workshop
2020.08.25. 9:00 - 15:30
Sugár Mozi, Budapest
Könyvelés gyorsan és hatékonyan 2020-as módszerekkel
Új technikai lehetőségek
Bevált módszerek tapasztalt felhasználóktól
Számlázóprogramok új szintje | NAV 2.0 egy gombnyomásra | Banki adatok még egyszerűbben | Automatikus kontírozás, gépi tanulás | Így könyvelünk mi | Szerződéskötés papírmentesen | Könyvelj felhőben - könyvelj távolról! | Könyvelés Workflow
Mi az a Könyvelés 3.0?
Sokat fejlődött a könyvelés módszertana és technikai megoldásai, mióta nyugdíjaztuk diákéveink egyik "kedvenc" emlékét, a franciakockás lapot.
A könyvelőprogramok megjelenésével beléptünk a digitalizált Könyvelés 1.0 korszakába, ahol a fókusz a számítógépes könyvelésen volt. Számos informatikai cég vágott bele a könyvelőprogramok fejlesztésébe, és működött az ügyfeleik nagy örömére. Mindenki örült, hogy nem kell kézzel könyvelni. És ez így is maradt másfél-két évtizeden keresztül.
Néhány könyvelőprogramban elkezdtek megjelenni az adatimport funkciók, és megkezdődött a Könyvelés 2.0 korszak, amikor a hangsúly az adatimportáláson volt. Mindenki örült, hogy sokkal könnyebb adatot rögzíteni, sőt, a piacon ezzel párhuzamosan elkezdtek megjelenni a könyveléstámogató rendszerek is.
És eljött 2018, amikor legnagyobb innovátorunk, a NAV is begyújtotta a rakétákat, megszületett az online pénztárgép, a számla adatok beküldése a NAV felé és egyéb hasonlók. 2020 végére olyan informatikai infrastruktúra jön létre, hogy egy adott vállalkozás szinte minden könyvelést igénylő tétele látszani fog a NAV-nál. Jelentős adatvagyon halmozódik fel, amiből minden vállalkozás – valamint a könyvelője is – vissza tudja tölteni az adatait.
És ezzel kezdetét veszi a Könyvelés 3.0 korszaka, ahol rendszereket kapcsolunk össze. A könyvelőprogramok automatikus adatimportra lesznek képesek, beszippantva az adatokat a könyvelést támogató rendszerek szervereiről. A rendszerek a háttérben kommunikálnak egymással..
Felkészültél a Könyvelés 3.0 korszakra?
Ha Te még a Könyvelés 1.0 korszak módszereivel dolgozol, akkor biztos, hogy versenyhátrányban vagy a konkurenciádhoz képest. Gyere el a Könyvelés 3.0 Workshopra, és segítünk neked szintet ugrani.

Ha Te a Könyvelés 2.0 korszak megoldásait alkalmazod, akkor jó esélyed van arra, hogy sikerrel vedd a következő időszak kihívásait. Azonban mindenképp ajánlatos újragondolnod, hogy van-e olyan terület, amit érdemes fejlesztened, hogy versenyelőnybe kerülhess a többi könyvelőhöz viszonyítva. Gyere el a Könyvelés 3.0 Workshopra és legyél még jobb könyvelő.

Ha Te már most Könyvelés 3.0 kompatibilis könyvelő vagy, gyere el a workshopra, hogy mi tanulhassunk Tőled. Te pedig meg tudod nézni, milyen alternatív megoldások vannak a piacon.
Workshopunk mindenki számára remek lehetőség lesz új szakmai kapcsolatok építésére is.
Válassz kedved szerint a jegyek közül. A helyszíni jegyek száma korlátozott a terem kapacitásának megfelelően. Vásárold meg a jegyedet még ma, hogy biztos legyen a helyed. Kiállítói jegyek előzetes egyeztetést igényelnek, ezért ha ilyen jegyet szeretnél, mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot.
Előadóink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön. Az előadásban segítségükre lesz egy olyan könyvelő, aki napi szinten használja megoldásaikat. Így garantált, hogy nem csak előadnak róla, hanem gyakorlati a rutinban is benne vannak. Elmondják, miben változott meg mindennapi munkájuk a modernizációval.
Előadók és témák
A Workshop témaköreinek összeállításánál különös hangsúlyt helyeztünk az aktualitásokra. Igyekeztünk a könyvelés területét tágabban értelmezni, nemcsak könyvelőprogram megoldásokat, hanem a könyvelőirodai folyamatok optimalizálását, szerződések kezelését, műszaki megoldásokat és aktuális adózási témát is beletettünk.

Sárospataki Albert - Billingo A Billingo Könyvelői asszisztens besegít

A könyveléstámogató szolgáltatások akár minden másodpercben a kezed alá dolgoznak. A Billingo Könyvelői asszisztens megspórolja az időd legnagyobb részét, amit eddig az adatrögzítésre és adategyeztetésre fordítottál. Egyetlen könyvelői fiókkal kezelheted az összes ügyfeledet. Mindezt ingyen. Sőt, ha könyvelő vagy, a Billingo számlázó funkcióit is megkapod ingyenesen időbeli korlátozás nélkül.
billingo.hu/konyveloknek

Fülöp Olga - Számpatikus Hogyan tovább KATA?Te már felkészítetted az ügyfeleidet?

Komoly szigorítások jönnek jövő év elejétől a KATA adózást választó egyéni vállalkozókra és betéti társaságokra. Sokaknak biztosan nem éri majd meg így folytatni. Milyen reális alternatívák vannak? Megvizsgáljuk a lehetőségeket könyvelői és vállalkozói szemmel.
Előadónk a Számpatikus, akinek mentorprogramjával már Te is találkozhattál
szampatikus.hu/mentor-program

Várdai Béla - RELAX Kényelmes könyvelés egyszeresben is

A Relaxosok másképp gondolkodnak a könyvelőprogramról. Céljuk az, hogy a a könyvelő csak irányítsa a könyvelőprogramot és a program dolgozzon automatán a könyvelő helyett. A Relax könyvelőprogram fejlesztési irányait az ügyfelek határozzák meg közvetlenül. A 2020-as év újdonságait mutatják be a közönségnek az egyik ügyfelük szempontjából, aki idén vezette be a Relaxot és azóta egyszerűbb lett a munkája. A prezentációban az egyik első Relax Ügyfél, Metzger Anikó lesz a partnere.
relaxkonyveloprogram.hu

Laczkovszki Gábor - Eszerzodes.hu Automatizált, papírmentes szerződéskötés ügyfelekkel, munkavállalókkal

A magyar jognak megfelelő jogilag kötelező erejű pár kattintással megköthető szerződés sok menedzser álma. Az Eszerzodes.hu megvalósította ezt az álmot, és most minden gazdasági szereplő számára elérhető online szolgáltatás formájában. Laczkovszki Gábor az Eszerződés.hu ötletgazdája bemutatja, hogyan lehet sok szerződés megkötni percek alatt. Ha Te is igénybe veszed a szolgáltatásukat, nem csak a környezetet véded, hanem üzleti folyamataidat is optimalizálod.
eszerzodes.hu

Juhász Viktor - iSolutions A felhő legyen veled!

Az iSolutions Informatika a Google Gsuite (Google felhő) hivatalos és legnagyobb magyarországi partnere. A céges levelezéstől az ügyfélmegtartó szoftvereken át, egészen az űrlapkitöltő alkalmazásig mindennel a partnereik segítségére vagyunk. Gondolatébresztő előadásuk pontosan érti az ügyvezetők problémáját, "magyar" nyelven kommunikál velünk a Felhő adta jövőbe mutató lehetőségekről. Ügyfeleik között több könyvelő irodát is megtalálhatunk, így ismerik a problémáikat, ugyanakkor a lehetőségeiket is. Nagy segítségedre lehetnek egy hatékonyabb és egyben költséghatékonyabb IT működés fenntartásában. Az informatika nem költség, hanem termelőeszköz!
itsolutions.hu

Szabó Dénes - Billcity Számla Workflow - A Billcity online számlakezelő folyamata

A Billcity legújabb fejlesztésével online felületen papírmentesen lehet követni egy számla útját a könyvelőirodán belül, sőt akár azon kívül is. Egyedileg testre szabható folyamatokat állíthatsz össze magadnak a könyvelőirodád igényei szerint, és minden számlának látni fogod az útját és a státuszát.
billcity.hu

Szabados Marianna - A-consulting Könyvelőirodai esettanulmány: Váltás Könyvelés 1.0-ról Könyvelés 3.0-ra

Könnyebb az életük azoknak a könyvelőknaek akik mér meglépték a Könyvelés 3.0-ra való áttérést. Tulajdonképp egy rendhagyó történetmesélésnek leszünk részesei, láthatjuk a változást belülről is.
A könyvelés változik, akkor alkalmazkodni kell a változáshoz. Mint minden változás ez is nehéz eleinte. AZ előadás segítséget nyújt ahhoz, hogy sikerrel változtass a saját munkamódszereiden.
a-consulting.hu

Így könyvelünk mi és az IMA ERP “Kollégáktól kollégáknak”

Az “Így könyvelünk mi” csapatában könyvelőiroda vezetők osztják meg tapasztalatukat, arról, hogy az új digitális megoldásokon alapuló eszközökkel hogyan alakították át irodáik működését.
Céljaik a tanácsadói tevékenység erősítése, Könnyebb megfelelés a határidőknek és a modern és zöld iroda.
Hogy mi a Titkuk?
Hatékony belső munkafolyamatok
Információ és feladatmegosztás
Kapacitás átszervezés Szeretnél segítséget kérni kollégától aki szakmabeli és tud segíteni az új megoldások bevezetésében? Állnak rendelkezésre :).
igykonyvelunkmi.hu

Helyszín
A Sugár Mozi 400 fős terme ideális helyszín workshopok tartására. A nagyméretű vetítővászon az egész teremből jól látható. a kényelmes moziszékek komfortosak több órás előadás alatt is. A hatalmas előadóteremben modern technika áll rendelkezésre, így a közönség könnyen mindent jól hall és lát.

Az előadások után egy szendvicsebéd kíséretébe kerül sor a kapcsolatépítő netwoeking szekcióra az elegáns Club Royal teremben. Ezután párhuzamosan futó workshopok lesznek párhuzamosan és folyamatosan egészen a rendezvény végéig.

A workshop szekcióban személyesen kérdezhetsz olyan könyvelőktől aki már aktívan használják az adott technikát. Itt gyűjtheted be a leghasznosabb információkat hogy miként lehetsz Te is 3.0-ás könyvelő, és hogyan lesz sokkal egyszerűbb és kényelmesebb a munkád a jövőben.
Közlekedés
Ha tömegközlekedéssel érkezel, az Örs vezér téri metró végállomás kb 150 méterre van. Ha autóval érkezel parkolni a Sugár vagy az Ikea alatti parkolóban tudsz. A mélygarázsok kapacitása korlátozott, de az IKEA parkolóban szinte minden délelőtt van szabad hely. A parkoló használata díjköteles.
Miért ajánljuk Neked a részvételt?
A Nagy cégek megoldásairól sokat hallottál már. De vannak kisebb cégek, gyakran nagyon jó ötletekkel, jól működő könyvelést könnyítő megoldásokkal. Nem kell neked végigpróbálni mindent, hogy megtaláld a legjobb módszereket. Elég, ha meghallgatod azokat a szakembereket, akik már végigjárták az utat.
Ajánljuk a részvételt azoknak, akik gyakorlati tapasztalati beállítottságúak, és szívesen tanulnak "Best Practice" technikákat.
Nem ajánljuk a részvételt azoknak, akik jobban szeretik az elméleti tananyagokból elsajátítani a tudást, és inkább végigpróbálnának minden lehetőséget.
Szintén nem ajánljukazoknak, akik szeretik a huszadikai stresszt és a bemájusodást.
Ötlet és házigazdák
A könyvelés 3.0 Workshop ötlegazdái Ódor Péter és Gábor Tamás. Egy hosszan elnyúló szakmai beszélgetés vége felé jött elő az, hogy milyen kár, hogy nincsen önszerveződő könyvelői konferencia, ahol tényleg azok adnak elő akiknek jól működő megoldásaik vannak, nem pedig a "szokásos" nagyobb cégek.
Ezután kb 20 másodperc néma csönd következett, ami soha nem volt jellemző kettőjük beszélgetésére.
Az ötletből terv lett, kialakult az a vezérfonal, hogy ha könyvelőknek szól a konferencia, akkor az előadók is legyenek könyvelők, vagy legyen rajtuk egy könyvelői szemüveg. És terv elkezdett formát ölteni, és az ötletgazdás kiengedték a szellemet a palackból. Az ötletgazdák pedig egyben házigazdás is lesznek, ők fogják konferálni az előadókat.

Ódor Péter

Az IMA ERP szíve, lelke, motorja. Nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek edukációjára. Mindig keresi az új technológiákat, új megoldásokat. Könyvelő konferenciákon ő teszi fel a legjobb kérdéseket.

Gábor Tamás

ExcelGuru, a Relax könyvelőprogram marketingese, Könyvelői közösségépítő.
Adathalmazokat emel át rendszerek között, hogy a könyvelők életét könnyebbé tegye.
Részvételi díjak
A részvételi díjról áfamentes számlát állítunk ki a regisztráció során megadott adatok szerint. A számlát emailben küldjük ki.
Prémium jegy
9000
Ft/jegy
 • Összes előadás
 • Workshopok
 • Prémium ülőhely
 • Szendvicsebéd+networking
 • 3000Ft kupon
 • 4 óra parkolás a Sugárban
JELENTKEZÉS
Normál jegy
5000
Ft/jegy
 • Összes Előadás
 • Normál ülőhely
 • Workshop
 • 1000Ft kupon
 • · · • • • · ·
 • · · • • • · ·
JELENTKEZÉS
Videófelvétel
3000
Ft/jegy
 • Összes előadás
 • Videófelvétel
 • Visszanézhető 6 hónapig
 • Tematikus videófelvételek
 • · · • • • · ·
 • · · • • • · ·
JELENTKEZÉS
Előadások
Az interaktív workshop jelleg miatt az előadások kicsit csúszhatnak. Cserébe viszont remek a hangulat.

8:30 Regisztráció

Érkezés, regisztráció, ülőhelyek elfoglalása

9:00 Gábor Tamás és Ódor Péter

Workshop megnyitása
Köszöntés

9:05 Sárospataki Albert

Billingo könyvelői fiók és a Billingo Könyvelői asszisztens

9:30 Ódor Péter

Így könyvelünk mi
IMA felhő alapú könyvelés, automatizáció és integráció

9:55 Lackovszki Gábor

Elektronikus szerződéskötés

10:20 Juhász Viktor

A felhő legyen veled!
A Google felhő alapú szolgáltatásai

10:45 Kávészünet

Kávé, üditő, péksütemény és jó hangulatú beszélgetés, kapcsolatépítés az előtérben

11:05 Várdai Béla & Metzger Anikó

A kényelmes könyvelés titka
Közösségi könyvelőprogram

11:30 Egy 3.0-ás Könyvelő

Esettanulmány
Váltás Kkönyvelés 3.0-ra

11:55 Szabó Dénes

Számla workflow
Papírmentes számlakezelés

12:20 Kávészünet

Kávé, üditő, péksütemény és jó hangulatú beszélgetés, kapcsolatépítés az előtérben

12:40 Fülöp Olga

Mi lesz veled KATA?
Katázás és alternatívái

13:05 Az előadók üzenetei

Az előadók egyperces üzenetei a könyvelőknek

13:15 Gábor Tamás és Ódor Péter

Az előadások zárása

13:00 Szendvicsebéd és kapcsolatépítés a Club Royal teremben

A Prémium jeggyel rendelkezők számára szendvicsebéd és kapcsolatépítő kötetlen beszélgetés a Club Royal teremben

13:45 Workshopok a Club Royal teremben

Személyes konzultásciós lehetőség a workshop előadóival:
Billingo, E-szerzodes, IMA ERP, Billcity, Relax, iSolutions, Fülöp Olga - Számpatikus, Szabados Marianna - A-consulting

15:30 Konzultációk befejezése - Workshop zárása


Speciális feltételek vírushelyzetre
A Könyvelés 3.0 Workshop megrendezésének nincs akadálya.
Mint ismert 2020-ban az egész világra kiterjedő COVID járvány miatti óvintézkedések voltak, melyek korlátozták bizonyos létszám feletti rendezvények megszervezését. A Könyvelés 3.0 Workshop kapcsán ennek megfelelően járunk el, betartjuk az Operatív Törzs, illetve Magyarország Kormánya által elrendelt óvintézkedéseket. Augusztus 15. után nincs létszámkorlátozása a beltéri rendezvényeknek, és a helyszínül szolgáló Sugár Mozi már júliustól működik. Így semmi olyan korlátozás nem áll fent, ami miatt a Könyvelő 3.0 Workshop megrendezése korlátozásokba ütközne. Azonban mi sem látunk a jövőbe, így ha jogszabályi változás miatt a rendezvényt nem lehet megtartani, vagy csak létszámkorlátozással lehet megtartani, követni fogjuk a szabályokat. Az ilyen helyzetet VIS MAJORként kezeljük. Ilyen esetben a szervezők a körülményekhez igazodva eldöntik, hogy lemondják, vagy korlátozásokkal megtartják az eseményt. Aki ezen okból kifolyólag nem tud részt venni a workshopon, annak a már kifizetett részvételi díj visszafizetésre kerül. A részvételi díj visszafizetésén túl minden további követelést (esetleges kártérítést, költségtérítést, vagy bármilyen egyéb igényt) kizárunk.
Szervezés
Szervező: ExcelGuru.Info