A résztvevők tudomásul veszik, hogy az előadásokról és a szünetekről fénykép- és videó- és hangfelvétel készül, melyen a résztvevők is láthatóak lesznek. A kép és hangfelvételeket a szervezők felhasználhatják honlapjukon és közösségi médiafelületeiken, valamint oktatási és bemutató anyagaikban. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a résztvevő megjelenik vagy hangja hallható a felvételen. A résztvevők elfogadják ezt és hozzájárulnak a kép és hangrögzítéshez.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy az előadáson bemutatott módszerek és megoldások lehetőségeket mutatnak be, melyek nem minden esetben alkalmazhatóak pl. az adott könyvelési feladat sajátosságai miatt. A alkalmazhatóságáról hozott döntés egyedi mérlegelés eredménye, melyet a résztvevő az ügyfelével egyeztetve kell hogy meghozzon a saját szakmai döntése alapján. A lehetőség bemutatása nem jelent biztatás az adott módszer általános alkalmazására.

A workshop közvetítés összetett műszaki-technikai folyamat, melynek egyes részei a szervezőkön kívül álló körülményektől függnek. Amennyiben a közvetítés minősége eltér az előzetesen tervezettől, vagy meghiúsul, a szervező részben vagy egészében visszatéríti az előzetesen befizetett díjakat, ám ezen túl kártérítésre vagy egyéb díjfizetésre nem kötelezhető.

Az előadások anyagai a leggondosabb szelektálás ellenére is tartalmazhatnak olyan információt, ami idővel aktualitását veszti, pl. törvényi változás, vagy számítástechnikai változás miatt. A felhasználásuk emiatt fokozott odafigyelés igényelhet.

Az egyes könyvelőprogramok és táblázatkezelő programok különböző változatai eltérően működhetnek.

Egyes programok vagy webes alkalmazások készítői bármikor dönthetnek úgy, hogy megváltoztatnak egy programot részben vagy egészben, és ez adatszerkezet módosulást eredményezhet.

Mint ismert 2020-ban az egész világra kiterjedő COVID járvány miatti óvintézkedések voltak, melyek korlátozták bizonyos létszám feletti rendezvények megszervezését. A Könyvelés 3.0 Workshop kapcsán ennek megfelelően járunk el, betartjuk az Operatív Törzs illetve Magyarország Kormánya által elrendelt óvintézkedéseket. Augusztus 15. után nincs létszámkorlátozása a beltéri rendezvényeknek, és a helyszínül szolgáló Sugár Mozi már júliustól működik. Így semmi olyan korlátozás nem áll fent ami miatt a Könyvelő 3.0 Workshop megrendezése korlátozásokba ütközne.
Azonban mi sem látunk a jövőbe, így ha jogszabályi változás miatt a rendezvényt nem lehet megtartani, vagy csak létszámkorlátozással lehet megtartani, követni fogjuk a szabályokat. Az ilyen helyzetet VIS MAJORként kezeljük.
Ilyen esetben szervezők a körülményekhez igazodva eldöntik, hogy lemondják, vagy korlátozásokkal megtartják az eseményt. Aki ezen okból kifolyólag nem tud rést venni a workshopon, annak a már kifizetett részvételi díj visszafizetésre kerül. A részvételi díj visszafizetésén túl minden további követelést (esetleges kártérítést, költségtérítést, vagy bármilyen egyéb igényt) kizárunk.

A részvételi díjról a szervező számlát állít ki melyet emailben küld ki, valamint le is tölthető a BILLCITY.HU számlázóprogram online felületéről. A megrendeléssel a résztvevő elfogadja ezt.

Kérem olvassa el az adatkezelési tájékoztatót is!

A számla kibocsátója kisadózó. A számla áfát nem tartalmaz.
Szervező: Gábor Tamás EV, 1188 Budapest, Címer u 120/B, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 4660799.