A résztvevők tudomásul veszik, hogy az előadásokról és a szünetekről fénykép- és videó- és hangfelvétel készül, melyen a résztvevők is láthatóak lesznek. A kép és hangfelvételeket a szervezők felhasználhatják honlapjukon és közösségi médiafelületeiken, valamint oktatási és bemutató anyagaikban. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a résztvevő megjelenik vagy hangja hallható a felvételen. A résztvevők elfogadják ezt és hozzájárulnak a kép és hangrögzítéshez.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy az előadáson bemutatott módszerek és megoldások lehetőségeket mutatnak be, melyek nem minden esetben alkalmazhatóak pl. az adott könyvelési feladat sajátosságai miatt. A alkalmazhatóságáról hozott döntés egyedi mérlegelés eredménye, melyet a résztvevő az ügyfelével egyeztetve kell hogy meghozzon a saját szakmai döntése alapján. A lehetőség bemutatása nem jelent biztatás az adott módszer általános alkalmazására.

A workshop közvetítés összetett műszaki-technikai folyamat, melynek egyes részei a szervezőkön kívül álló körülményektől függnek. Amennyiben a közvetítés minősége eltér az előzetesen tervezettől, vagy meghiúsul, a szervező részben vagy egészében visszatéríti az előzetesen befizetett díjakat, ám ezen túl kártérítésre vagy egyéb díjfizetésre nem kötelezhető.

Az előadások anyagai a leggondosabb szelektálás ellenére is tartalmazhatnak olyan információt, ami idővel aktualitását veszti, pl. törvényi változás, vagy számítástechnikai változás miatt. A felhasználásuk emiatt fokozott odafigyelés igényelhet.

Az egyes könyvelőprogramok és táblázatkezelő programok különböző változatai eltérően működhetnek.

Az online workshop résztvevői által beküldött kérdéseket és hozzászolásokat a szervezők beépíthetik a workshop rögzítésre kerülő anyagába. A résztvevők elfogadják ezt.

Egyes programok vagy webes alkalmazások készítői bármikor dönthetnek úgy, hogy megváltoztatnak egy programot részben vagy egészben, és ez adatszerkezet módosulást eredményezhet.

Mint ismert 2020-ban az egész világra kiterjedő COVID járvány miatti óvintézkedések voltak, melyek korlátozták bizonyos létszám feletti rendezvények megszervezését. 2021 nyarára a járvány lecsillapodott, és a rendezvényeket ismét engedélyezték. Azonban fel kell készülnünk egy olyan esetre is, ha ismét korlátozások lépnek életbe.
Hogy a Könyvelés 3.21 Workshop kapcsán ennek megfelelően járunk majd el, betartjuk az Operatív Törzs, illetve Magyarország Kormánya által elrendelt óvintézkedéseket. Jelenleg nincs létszám korlátozása a beltéri rendezvényeknek, és a helyszínül szolgáló Sugár Moziban sem kötelező a maszkviselés sem a védettségi igazolvány. Így semmi olyan korlátozás nem áll fent, ami miatt a Könyvelő 3.21 Workshop megrendezése korlátozásokba ütközne. Azonban mi sem látunk a jövőbe, így ha jogszabályi változás miatt a rendezvényt nem lehet megtartani, vagy csak létszámkorlátozással lehet megtartani, követni fogjuk a szabályokat. Az ilyen helyzetet VIS MAJORként kezeljük. Ilyen esetben a szervezők a körülményekhez igazodva eldöntik, hogy lemondják, vagy korlátozásokkal megtartják az eseményt. Az is előfordulhat, hogy a helyszíni rendezvényeket betiltják, de online közvetíéssel megtartható a workshop. Ilyen esetekben a helyszíni jegyeket átváltjuk online jegyekre a már kifizetett részvételi díj különbözete visszafizetésre kerül. A részvételi díj visszafizetésén túl minden további követelést (esetleges kártérítést, költségtérítést, vagy bármilyen egyéb igényt) kizárunk.

A részvételi díjról a szervező számlát állít ki melyet emailben küld ki, valamint le is tölthető a BILLCITY.HU számlázóprogram online felületéről. A megrendeléssel a résztvevő elfogadja ezt.

Kérem olvassa el az adatkezelési tájékoztatót is!

A számla kibocsátója kisadózó. A számla áfát nem tartalmaz.
Szervező: Gábor Tamás EV, 1188 Budapest, Címer u 120/B, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 4660799.