A résztvevők tudomásul veszik, hogy az előadások zoom-on keresztűl érhetőek el, az előadásról felvétel készül. A kép és hangfelvételeket a szervezők felhasználhatják honlapjukon és közösségi médiafelületeiken, valamint oktatási és bemutató anyagaikban. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy a részvevő megjelenik vagy hangja hallható a felvételen. A résztvevők elfogadják ezt és hozzájárulnak a kép és hangrögzítéshez. A résztvevő bármikor kikapcsolhatja a kameráját és a mikrofonját.

Lemondás esetén a részvételi díj visszatérítésére nincs lehetőség, de a szervező lehetőséget biztosít az előadás felvétének későbbi megtekintésére.

A résztvevők tudomásul veszik, hogy az előadáson bemutatott módszerek és megoldások lehetőségeket mutatnak be, melyek nem minden esetben alkalmazhatóak egy az egyben a probléma megoldására. Az online előadások célja probléma megoldási kompetenciák fejlesztése Excel programban.

A élő közvetítés összetett műszaki-technikai folyamat, melynek egyes részei a szervezőkön kívül álló körülményektől függnek. Amennyiben a közvetítés minősége eltér az előzetesen tervezettől, a szervező kártérítésre vagy egyéb díjfizetésre nem kötelezhető.

Az előadások anyagai a leggondosabb szelektálás ellenére is tartalmazhatnak olyan információt, ami idővel aktualitását veszti, pl program változás, vagy számítástechnikai változás miatt. A felhasználásuk emiatt fokozott odafigyelés igényelhet.

Az egyes táblázatkezelő programok különböző változatai eltérően működhetnek.

Egyes programok vagy webes alkalmazások készítői bármikor dönthetnek úgy, hogy megváltoztatnak egy programot részben vagy egészben.

A részvételi díjról a szervező a szervező PDF számlát állít ki melyet emailben küld ki. A számla áfát nem tartalmaz.  A megrendeléssel a résztvevő elfogadja ezt.