Excel Könyvelőknek

online workshopjelentkezési lap

 

Megoldásorientált táblázatkezelő használati workshop   gyakorlókönyvelőknek. A könyvelési feladatokhoz legtöbbször szükséges ismeretek oktatása 5 alkalommal.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha el is tudsz jönni a megadott időpontban, vagy megfelel a felvételről visszanézés lehetősége. Minden rész kétszer lesz élőben megtartva, a végén kérdezési lehetőséggel. Felvétel készül, visszanézhető lesz legalább 1 éven át. Lemondás sajnos nincs. Ha jelentkeztél, akkor ki kell fizetned a részvételi díjat. Ha nem tudsz eljönni a helyedet átadhatod másnak is természetesen.

A regisztrációról emailes visszaigazolást küldünk,

MINIMÁLIS TECHNIKAI ELŐKÉSZÜLETEK: Számítógép kamerával és mikrofonnal. Igazából a mikrofon nem kötelező, de akkor nem tudsz kérdezni. Kérlek kkor jelentkezz, ha ezek megvannak Neked, vagy napokon belül meglesznek még a workshop kezdete előtt.

A gyakorló Excelekhez saját asztali számítógép vagy laptop szükséges, amin van EXCEL 2013, 206, 2019 vagy Office 365. (OpenOffice és LibreOffice működése hasonló, de nem teljesen azonos, az workshop nem arra fókuszál)

A jelentkezők minta excel munkafüzetet kapnak.

A feltételeket el kell fogadni a jelentkezéskor (link a lap alján)

A megrendelésről a számlakibocsátó áfamentes számlát állít ki, melyet elektronikusan küld meg a regisztrációban megadott címre.


KÖSZÖNÖM, HOGY AZ EXCELGURUT VÁLASZTOD!