KISCSOPORTOS ONLINE BANKKONVERTÁLÓ

R·L·B WORKSHOP JELENTKEZÉSI LAP

 

6-8 fős online workshop ZOOM-on keresztül.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha el is tudsz jönni a megadott időpontban. a kiscsoportos létszám miatt lemondást nincs, ha jelentkeztél, akkor ki kell fizetned a részvételi díjat. A helyedet átadhatod másnak is természetesen.

6-8 fő lesz jelen, az online jellegből adódan a képernyődat mások is láthatják ha megosztod. A jelentkezéssel elfogadod ezt. A saját adataiddal a saját gépedet fogsz dolgozni.

Igyekszünk megbeszélni az összes felmerülő kérdést.

A regisztrációról emailes visszaigazolást küldünk, azonban a korlátozott létszám miatt külön fogjuk jelezni, hogy jutott-e Neked hely.

TECHNIKAI ELŐKÉSZÜLETEK - kérlek kkor jelentkezz, ha ezek megvannak Neked, vagy napokon belül meglesznek még a workshop kezdete előtt.

-Saját számítógép, amin van EXCEL 2013, 206, 2019 vagy Office 365. Macro-kat engedélyeztetd az excelben. (OpenOffice és LibreOffice vagy régebbi excelek nem jók sajnos) Legyen a gépen ZOOM és ANYDESK.

-Legyen a gépeden új RLB, és legyen MINTAKÖNYVELÉS nevű partner benne, amiben meg van nyitva az idei év és a bankkönyveléshez használt főkönyvi számok.

-A workshopra legyen valemelyik banktól CSV XLS vagy XLSX formátumú letöltött bankszámlaTÖRTÉNET adatodsorod, lehetőleg 50-100 tétel közötti. Lehet több is, kevesebb esetében két hónapot kérjél le.

-Válaszd ki melyik bankot fogod használni, én elküldöm Neked előre a konvertáló file-okat. Ezek is legyenek ott a gépeden. Ne a workshopon nyisd meg először, nehogy valami technikai gikszer legyen.

A feltételeket el kell fogadni a jelentkezéskor.

A megrendelésről a számlakibocsátó áfamentes számlát állít ki, melyet elektronikusan küld meg a regisztrációban megadott címre. A számla kibocsátója kisadózó, aki nem minősül kapcsolt vállalkozásodnak. A Felek közötti éves forgalom várhatóan nem éri el a 3 millió forintot. A workshop részvétellel elfogadod a tájékoztatas módját és tudomásul veszed a tartalmát. Köszönöm.


KÖSZÖNÖM, HOGY AZ EXCELGURUT VÁLASZTOD!