Általános szerződési feltételek

Preambulum

Ez a dokumentum Gábor Tamás EV (Fejlesztő) által készített adatátalakító algoritmusok felhasználására, valamint az ExcelGuru.hu és Bankkonvertalo.hu weboldalak fellelhető kész adatátalakító algoritmusok időszakos felhasználására vonatkozik.

Egyedi algoritmus fejlesztés folyamata

 1. Igénymeghatározás a Felhasználó által írásos formában
 2. Forrás adatok küldése a Felhasználó által
 3. Cél adatforma minta küldése a Felhasználó által
 4. Algoritmus készítés várható munkaóra igényének meghatározása a Fejlesztő által
 5. Munkaóra igény/árajánlat elfogadása
 6. Algoritmus fejlesztés
 7. Elkészült változat kipróbálása teszt üzemmódban
 8. Esetleges hibák javítása
 9. Algoritmus tesztelés utáni elfogadás
 10. Számlázás
 11. Fizetés

Kész algoritmusok használata megállapodás szerinti időtartamra

 1. Felhasználói igény jelzése a Fejlesztő felé a kipróbálási szándékról a felhasználó adatainak megadásával
 2. Kipróbálható perszonalizált DEMO algoritmus generálása és elküldése elektronikus úton
 3. Felhasználó döntése a megrendelésről és annak időtartamáról.
 4. Számlázás
 5. Fizetés
 6. Algoritmus perszonalizálása és hozzáférés időtartamának beállítása és algoritmus elküldése elektronikus úton

A felhasználás feltételei

A Felhasználó a Fejlesztő által készített algoritmusokat saját számítógépein korlátozás nélkül használhatja vele szerződésben álló partnerei könyvelési munkafolyamatokhoz.

A Felhasználó saját felelősségére megváltoztathatja az algoritmust.

A Felhasználónak be kell tartania az OLVASS EL lapon leírt utasításokat.

A Felhasználó köteles rendszeresen ellenőrizni a könyvelőprogramba beimportált adatokat. Adatkonvertálási hibát köteles jelezni a Fejlesztő felé.

A Felhasználó nem jogosult a konvertáló algoritmus visszafejtésére.

A Felhasználó nem adhatja tovább az algoritmust vagy annak egy részét harmadik fél számára.

A Felhasználó a Fejlesztő által készített algoritmussal külön díjazás ellenében nem végezhet adatkonvertálási vagy adatfeldolgozási szolgáltatást harmadik fél számára.

A Felhasználó az algoritmusokat saját felelősségére használja.

A Felhasználó nem távolíthatja el a fejlesztő elérhetőségeit (név, email cím, telefonszám, honlap, közösségi média oldal) valamint nem változtathatja meg azokat.

Adatvédelem

A Fejlesztő vállalja, hogy a Felhasználó által a fejlesztés során megadott adatokat csak az algoritmus fejlesztéséhez és teszteléséhez használja.

A Fejlesztő vállalja, hogy a Felhasználó által a fejlesztés során megadott adatokat harmadik félnek nem adja tovább.

A Fejlesztő vállalja, hogy a Felhasználó által a fejlesztés során megadott adatokat a Felhasználó kérésére törli.

Demó változat igénylése

A konvertálók demó változatát- az egyedi algoritmusok, vagy az egyedi igények szerint módosított standard algoritmusok kivételével - online felületen lehet igényelni A Demó változatok limitált mennyiségben igényelhetőek és csak időbeli korlátozással vannak ellátva, célja a program kipróbálásának lehetősége. A felület elérhetősége: https://excelguru.info/konyveloknek/demoigenyles

Megrendelés

A konvertálók használatát határozatlan időre lehet megrendelni, felmondás idő 1 hónap. A konvertálókat - az egyedi algoritmusok, vagy az egyedi igények szerint módosított standard algoritmusok kivételével - online felületen lehet megrendelni. A felület elérhetősége: https://excelguru.info/konyveloknek/megrendeles. Egy megrendelésben egyszerre több konvertáló algoritmus is megrendelhető. A konvertálók havi használati díja egy naptári hónapra szól.

A konvertálók megrendelését lemondani a konvertáló algoritmus pontos megnevezésével, írásos formában lehet - ideértve a gabor pont tamas kukac mastermindclub pont hu email címre küldött elektronikus levelezést. A megrendelést tárgyhót követő hónap utolsó napja határnappal lehet lemondani. A konvertálók használatának joga - a az előre kiküldött hasznát idejét meghatározó hosszabbító kódok miatt - a lemondást követő hónap utolsó napjával szűnik meg. A Felhasználó a lemondás elküldésének hónapjára és az azt követő hónapra köteles megfizetni a konvertálók használatának havidíját.

Számlázás

A Fejlesztő ÁFA mentes kisadózó egyéni vállalkozó, aki elektronikus számláját emailben küldi ki. A megrendelés elküldésével a Felhasználó elfogadja ezt.
A havi díjfizetés ellenében használható programok egységárai és a rendezvények részvételi díjai 692003 Könyvelés főtevékenységgel rendelkező vállalkozások számára érvényesek. Ettől eltérő főtevékenység esetén ettől eltérő írásos megállapodás hiányában százszoros egységárak érvényesek.

Felelősség kizárása

Fejlesztés során az adatkonvertálás folyamata többszöri tesztelésen megy keresztül, ennek ellenére az algoritmusokban előfordulhatnak hibák. A Fejlesztő felelőssége kizárólag az algoritmus hibájának javítására terjed ki. Felelőssége a könyvelés ellenőrzésére és/vagy javítására nem terjed ki, illetve ebből származó esetleges károk megtérítésére a Fejlesztő nem kötelezhető.

Figyelmeztetések

A Fejlesztő által készített algoritmusok nem helyettesítik a könyvelést csak megkönnyítik az adatok bevitelét a könyvelőprogramba.

Rendszeresen ellenőrizze az importált adatokat!

Az algoritmus csak átalakítja az adatokat. Ezt teszi akkor is, ha a forrásadatok hibásak vagy nem megfelelőek. Tartalmi hiba esetén az algoritmus végigfut hibajelzés nélkül.

Az algoritmus emberi beavatkozással rögzített adatokból dolgozik, hiba akár a rögzítés vagy az adatgyűjtés folyamatában is előfordulhat.

Bár az algoritmusokat többször teszteljük, előfordulhat olyan logikai hiba benne, amik a tesztelés során nem kerültek elő. Ilyen például, ha egy bank változtat az adatszerkezetén, vagy újfajta tranzakció típus kezd el használni.

Irányadó jog

A jelen Általános Szerződési Feltételek és az egyedi megrendelések vagy megbízások kapcsán létrejövő szóbeli vagy írásbeli szerződéseket Magyarország törvényeinek megfelelően kell kezelni és értelmezni, függetlenül attól, hogy a Felhasználónak melyik országban van a székhelye.

Érvényesség

Utolsó frissítés: 2020. január 8.

A Fejlesztő fenntartja a jogot, hogy az ÁSZF-et megváltoztassa. AZ ÁSZF változásáról a Fejlesztő a honlapján értesíti a Felhasználókat

Tájékoztatás a Fejlesztő kisadózói státuszáról

A Fejlesztő ezúton is tájékoztatja megrendelőjét hogy az szerződést  2017.01.09. dátumtól a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló 2012. évi CXLVII. törvény (Katv.) alapján kisadózó vállalkozásnak minősül.
Kisadózó vállalkozás adatai: Név: Gábor Tamás György e.v., Adószám: 68005555-1-43, Nyilvántartási szám: 51079457, Székhely címe: 1188 Budapest, Címer u 120/B. Ezen tájékoztatást a 2021. január 1-jétől hatályos Katv. 32/E. § (2), valamint a 13. § (2) bekezdései értelmében adja ki.
A Fejlesztő kapcsolt vállalkozástól nem fogad el megrendelést. LEtölthető nyilatkozat: ÁLTALÁNOSKITÖLTHETŐ

Kapcsolattartás

A Fejlesztő elérhetőségei:

Gábor Tamás

+36 30 4660799

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ExcelGuru.info